Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Série nožů KAI

Výrobci

Informace o produktech

Nabídka služeb

Série nožů KAI
Seřazeno podle sérií japonských nožů KAI.

Série nožů KAI Počet produktů: 139

Podkategorie

  • PURE KOMACHI 2 - KAI
    KAI Pure Komachi 2 s unikátním designem a barevností, je nová levnější řada z vysoceuhlíkové nerezové oceli SUS420J2 o tvrdosti 53HRC, komfortní a designové držadlo je vyrobeno z polypropylenu. Je vyrobena ve vlastní továrně v Číně. Toto je jediná řada, vyráběná mimo Japonsko, čemuž samozřejmě odpovídá i cena. Stále je to ale kvalitní nůž KAI.
  • WASABI BLACK - KAI
    Základní profesionální řada KAI WASABI BLACK má díky leštěné čepeli a černé rukojeti krásný minimalistický design. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové uhlíkové oceli Daido 1K6 o úctyhodné tvrdosti 58±1 HRC. Následuje leštěná kovová záštita. Černá rukojeť nabízí optimální hygienický povrch díky kombinaci polypropylenu a bambusového prachu (přírodní anti-bakteriální vlastnost). Proto se tato řada skvěle hodí i do provozu restaurací.
  • SEKI MAGOROKU SHOSO - KAI
  • TIM MÄLZER KAMAGATA - KAI
    Na jaře 2019 přichází firma KAI s novou sérií Tim Mälzer Kamagata. Čepele jsou kované z nerezové oceli 4116 (tvrdost 57±1 HRC), která má výbornou korozivzdornost. Ergonomické tvarované rukojeti z leštěného POM plastu jsou vhodné i do provozu s vysokými nároky na hygienu.
  • SEKI MAGOROKU REDWOOD...
    SEKI MAGOROKU REDWOOD - tradiční japonské kuchyňské nože kované z vysoce uhlíkové nerezové oceli. Tvrdost oceli má hodnotu 58±1 HRC. Chemické složení je C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20. Leštěné ostří zaručuje velkou ostrost a naprostou přesnost použití. Zakončeno je černou leštěnou záštitou. Rukojeť je vyrobena ze dřeva Sekvoje vždyzelené obsahující vysoký podíl oleje. Tím je zaručena voděodolnost a trvanlivost rukojeti. Průřez rukojeti má klasický kaštanový tvar a tím je zajištěno perfektní padnutí do dlaně. Tato řada nožů je určena pouze pro praváky.
  • SHUN CLASSIC - KAI
    Jedná se o celosvětově známou a nejvíce rozšířenou řadu japonských nožů KAI. Díky tomu v ní najdete největší nabídku velikostí a tvarů ostří. Je jich bezmála 30 typů. Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-10. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi a velmi tvrdá 61±1 HRC (1,0% uhlíku, 1,5% kobaltu). Dá se prakticky říci, že nůž drží trvale ostrý. Každý nůž ze série SHUN je ručně leštěn. Elegantní vzhled této japonské klasiky je doladěn černou rukojetí vyrobené z laminovaného dřeva Pakka a zakončením ocelovou nerezovou záštitou. Každý nůž je balený v dárkové krabičce. Každý nůž SHUN je umělecký kus. V létě 2019 došlo k rozšíření série o 7 nejpoužívanějších čepelí s provedením rukojeti ve světlém dřevě Pakka. Tyto nože nesou označení Shun Classic WHITE.
  • SHUN PREMIER TIM...
    Nože řady SHUN PREMIER jsou vyrobeny ze 32 vrstvé speciálně vyvinuté nerezové damaškové oceli. Nože mají ručně tepaný povrch a vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-10. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi, velmi tvrdá (61±1 HRC, 1,0% uhlíku, 1,5% kobalt) a drží nůž trvale ostrý. Každý nůž této řady byl pečlivě navržen japonskými mistry mezi kováři z města Seki. Krásu těchto japonských nožů podtrhují dokonalé rukojeti z ořechového dřeva. Šéfkuchař Tim Mälzer říká: "Kvalitní nůž Vám nejen usnadní práci, ale také Vaše vaření zdokonalí."
  • SHUN PREMIER TIM...
  • SHUN PRO SHO - KAI
    Nová modelová řada KAI SHUN PRO SHO nabízí typické japonské nože s jednostranným ostřím v 7 provedeních - vykosťovací nůž Deba ve 3 velikostech, filetovací nůž Yanagiba ve 3 velikostech a nůž na zeleninu Usuba. Designově unikátní čepele kombinují vzhled tradičních tvarů s moderními prvky a jsou vyrobeny z velmi kvalitní oceli VG-10. Vysoká tvrdost oceli s hodnotou 61 HRC zajišťuje výbornou odolnost proti ztupení. Rukojeti jsou vyrobeny z černého laminovaného dřeva Pakka a mají kaštanový profil pro lepší uchopení. Tato řada je určena pouze pro praváky.
  • SEKI MAGOROKU KK
  • SEKI MAGOROKU...
    SEKI MAGOROKU COMPOSITE - to je série kuchyňských nožů od japonského výrobce KAI, která získala prestižní ocenění reddot design award v roce 2013. Řada je zastoupena 8 typy nožů. Vyjímečnost těchto nožů je vidět hned na první pohled díky osobitému designu. Ostří je totiž vyrobené ze dvou různých ocelí. Zrcadlově lesklá část ostří je z oceli VG-10 o tvrdosti 61±1 HRC. Saténová část ostří pak z oceli SUS420J2. Mezi těmito rozdílnými materiály je viditelná jemná měděná linka. Výroba těchto nožů je založena na nejmodernějších technologiích používaných v leteckém průmyslu. To zaručuje u této série precizní vzhled a dlouhou živnotnost. Tenké zužující se rukojeti jsou vyrobeny ze světlého laminovaného dřeva Pakka.
  • SHUN NAGARE - KAI
  • SHI HOU - KAI
    Velmi exkluzivní limitovaná edice se sériovým číslem. Jedná se o ručně vyráběné, prvotřídní a jedinečné nože z města Seki.
na stránku
Zobrazeno 121 – 139 z 139 položek
Zobrazeno 121 – 139 z 139 položek