Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Podkategorie
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Sujihiki nůž plátkovací s ostřím o délce 27 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Santoku nůž s ostřím o délce 17,8 cm ze série CHROMA type 301 s designem od F.A. Porsche.
Kombinovaný brusný kámen CHROMA jemné zrnitosti JIS: 3000/8000 určen k vyleštění již nabroušeného ostří. Dodáván s protiskluzovou podložkou a zarovnávací kostkou Toishi.
Kaméliový olej s hadříkem z mikrovlákna je ideální sadou na údržbu luxusních japonských nožů. Hodí se jak na ochranu čepele před korozí, tak s ním můžete ošetřit i dřevěné rukojeti. Kaméliový olej je čistě přírodní produkt, který se používá i v kosmetice.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 27 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Sujihiki nůž plátkovací s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Nůž na vykosťování s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Nůž na chléb a pečivo s ostřím o délce 23 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Seki Magoroku SHOSO. (Pozor, nezaměnovat nůž čínského šéfkuchaře za sekáček.)
Nůž Santoku s ostřím o délce 18 cm ze série KAI Tim Mälzer KAMAGATA.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Beyond. Rukojeť ze dřeva Hinoki a čepel uhlíkové oceli Aogami Super. Vyrobeno v Japonsku.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Beyond. Rukojeť ze dřeva Hinoki a čepel uhlíkové oceli Aogami Super. Vyrobeno v Japonsku.
Plátkovací nůž Sujihiki s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Beyond. Rukojeť ze dřeva Hinoki a čepel uhlíkové oceli Aogami Super. Vyrobeno v Japonsku.
Výroční edice KAI Shun Kohen obsahuje šéfkuchařský a univerzální nůž v kufříku včetně kožených pouzder. Vyrobeno jen 3000 kusů celosvětově. Každý nůž je očíslován.
- KAI WASABI Dubový blok na nože- na 8 nožů KAI- rozměry: 31x18x34 cm- velmi kvalitní zpracování ve standardu KAI
Jednostranně broušený vykosťovací nůž Deba japonského typu s ostřím o délce 10,5 cm ze série KAI Wasabi Black. Pouze pro praváky!
Plátkovací nůž s ostřím o délce 23 cm ze série KAI Wasabi Black.
Nůž univerzální s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Shun Classic.
Nůž univerzální s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Shun Classic. Speciální model určen pro leváky.
Santoku nůž standardní velikosti s ostřím o délce 18 cm ze série KAI Shun Classic.
Santoku nůž standardní velikosti s ostřím o délce 18 cm ze série KAI Shun Classic. Speciální model určen pro leváky.
Nůž na chléb a pečivo s vlnkami a ostřím o délce 23 cm ze série KAI Shun Classic.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Classic.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím o délce 18 cm ze série KAI Shun Classic. (Pozor, nezaměnovat nůž čínského šéfkuchaře za sekáček.)
Nůž malý loupací na zeleninu s rovným ostřím o délce 8,5 cm ze série KAI Shun Classic.
Nůž malý univerzální s ostřím o délce 10 cm ze série KAI Shun Classic.
Menší šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Shun Classic.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Shun Classic.