Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Podkategorie
Jednostranně broušený filetovací nůž Yanagiba japonského typu s ostřím o délce 15,5 cm ze série KAI Wasabi Black. Pouze pro praváky!
Jednostranně broušený vykosťovací nůž Deba japonského typu s ostřím o délce 21 cm ze série KAI Wasabi Black. Pouze pro praváky!
Sada 3 nožů WASABI BLACK 67S-310 se skládá z 10 cm malého nože 6710P, 15 cm univerzálního nože 6715U a 16,5 cm nože Santoku 6716S.
Nůž na chléb a pečivo s ostřím o délce 22,5 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Pružný filetovací nůž s ostřím o délce 18 cm ze série KAI Wasabi Black.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Nůž na pečivo s ostřím o délce 24,6 cm z tradiční série Morakniv Classic 1891. Švédská nerezová ocel, červená březová rukojeť. Vyrobeno ve Švédsku.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Sujihiki nůž plátkovací s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 9 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Revolution Black.
Kosantoku nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Revolution Black.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Prášková ocel SPG-2. Vyrobeno v Japonsku.
Univerzální nůž s ostřím 15 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 24 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Beyond. Rukojeť ze dřeva Hinoki a čepel uhlíkové oceli Aogami Super. Vyrobeno v Japonsku.
Jednostranně broušený filetovací nůž Yanagiba japonského typu s ostřím o délce 21 cm ze série KAI Wasabi Black. Pouze pro praváky!
Nůž malý univerzální s ostřím o délce 10 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.