SEKI MAGOROKU REDWOOD - KAI

Informace o produktech

Nabídka služeb

MGR-170S REDWOOD Santoku nůž na zeleninu, délka ostří 17cm

MGR-0170S

Nový

Santoku nůž na zeleninu, délka ostří 17cm

Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat

Více informací

Skladem

1 950 Kč s DPH

Více informací

Santoku nůž na zeleninu, délka ostří 17cm

Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

SEKI MAGOROKU REDWOOD - špičkové japonské kuchyňské nože z vysoce uhlíkové, nerezové, kované oceli. Ostří zaručující velkou ostrost a přesnost použití. Tvrdost oceli je 58 HRC (chemické složení oceli: C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20). Rukojeť je vyrobena ze dřeva Sekvoje vždyzelené obsahující vysoký podíl oleje. Tím je zaručena trvanlivost rukojeti.

VIDEO - použití nože SANTOKU:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: