SEKI MAGOROKU REDWOOD - KAI

Informace o produktech

Nabídka služeb

MGR-240Y REDWOOD Yanagiba jednostranně broušený nůž, délka ostří 24cm

MGR-0240Y

Nový

Nůž Yanagiba jednostranně broušený, délka ostří 24cm

Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.

Více informací

Skladem

2 090 Kč s DPH

Více informací

Nůž Yanagiba jednostranně broušený, délka ostří 24cm

Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.

SEKI MAGOROKU REDWOOD - špičkové japonské kuchyňské nože z vysoce uhlíkové, nerezové, kované oceli. Ostří zaručující velkou ostrost a přesnost použití. Tvrdost oceli je 58 HRC (chemické složení oceli: C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20). Rukojeť je vyrobena ze dřeva Sekvoje vždyzelené obsahující vysoký podíl oleje. Tím je zaručena trvanlivost rukojeti.

VIDEO - použití nože YANAGIBA:

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

MGR-240Y REDWOOD Yanagiba jednostranně broušený nůž, délka ostří 24cm

MGR-240Y REDWOOD Yanagiba jednostranně broušený nůž, délka ostří 24cm

Nůž Yanagiba jednostranně broušený, délka ostří 24cm

Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: