Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. viac informácií |
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia |
Prijať zvolené cookies |
Žiadne produkty
Ceny s DPH
Vykosťvací nůž Deba s ostřím 165 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Yasuki White 1 Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Ko-Bocho malý univerzální nůž s ostřím 105 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Usuba nůž na zeleninu s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Univerzální nůž Funayuki s ostřím 155 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 18 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože s jádrem z uhlíkové oceli Yasuki Blue 2 Steel a vnějším potažením měkčí nerezovou ocelí kvůli lepší houževnatosti a zajištění jednodušší údržby vůči korozi. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Super Blue Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 30 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 24 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 21 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Funayuki nůž s ostřím o délce 15 cm ze série CHROMA HAIKU Kurouchi. Jedná se o sérii nožů z uhlíkové oceli, která vyžaduje speciální péči. Funayuki nůž byl dříve využíván japonskými rybáři jako jediný univerzální nůž na palubě. Nejvíce se podobá tvaru menšího šéfkuchařského nože.