Nože KAI podle použití

Informace o produktech

Nabídka služeb

Nože KAI podle použití
Seřazeno podle typu použití nože KAI.

Nože KAI podle použití Počet produktů: 108

Podkategorie

  • Malé univerzální nože KAI
    Univerzální nože menších rozměrů určené k vykrajování, loupání atd...
  • NAKIRI - jap.nože na...
    Japonský typ nože NAKIRI - tradiční nůž na zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
  • Vroubkované nože KAI...
    Vroubkované nože vhodné především na krájení rajčat. Využití najdou i při krájení jiné zeleniny a ovoce.
  • SANTOKU - japonské...
    Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
  • Šéfkuchařské nože KAI
    Šéfkuchařské nože jsou určené jak na zeleninu, tak na maso. Jsou větší, těžší a lépe sedí při krájení na špičce.
  • Vykosťovací nože KAI
    Větší nože určené k vykosťování masa.
  • DEBA - japonské...
    Japonský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování.
  • Filetovací a...
    Filetovací nože jsou specifické dlouhou pružnou čepelí pro snadné plátkování masa a ryb.
  • YANAGIBA -...
    Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.
  • Nože KAI na chléb a...
    Nože na chléb a pečivo mají vroubkovanou čepel.
  • Kolébky na bylinky KAI
    Kolébky na bylinky.
  • Steakové nože KAI
    Steakové nože si poradí s jakýmkoliv masem na talíři.
na stránku
Zobrazeno 1 – 15 z 108 položek
Zobrazeno 1 – 15 z 108 položek