Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Usuba nůž na zeleninu s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Japonský nůž Nakiri na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Shun Classic.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 14 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Beyond. Rukojeť ze dřeva Hinoki a čepel uhlíkové oceli Aogami Super. Vyrobeno v Japonsku.
Japonský nůž Nakiri na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Seki Magoroku COMPOSITE.
Jednostranně broušený nůž Usuba japonského typu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD. Pouze pro praváky!