Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Podkategorie
Santoku nůž Tosa style s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Ko-Bocho malý univerzální nůž s ostřím 105 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Wasabi Black.
Univerzální nůž Funayuki s ostřím 155 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Yasuki White 1 Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Univerzální nůž s ostřím 15 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 24 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Japonský nůž Nakiri na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Luxusní steakový nůž s ostřím o délce 11,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Nůž šéfkuchaře s ostřím o délce 18,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Nůž Nakiri na zeleninu s ostřím o délce 17,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Super Blue Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Damašková ocel s jádrem VG-10. Vyrobeno v Japonsku.
Santoku nůž s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.