Nože podle typu použití

Informace o produktech

Nabídka služeb

Nože podle typu použití
Japonské kuchařské nože seřazeny do kategorií podle typu použití.

Nože podle typu použití Počet produktů: 243

Podkategorie

  • Malé univerzální nože
    Univerzální nože menších rozměrů.
  • NAKIRI na zeleninu
    Japonský typ nože NAKIRI - tradiční nůž na zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
  • SANTOKU šéfkuchařské
    Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
  • GYUTO šéfkuchařské
    Gyuto má tvar klasického šéfkuchařského nože se špičkou. Primární využití je na maso. Samozřejmě ho ale využijete i při krájení zeleniny nebo ryb. Nejčastější délká ostří je v rozmezí 18-21 cm (lze však sehnat menší i větší nože stejného tvaru).
  • Vykosťovací nože
    Nože speciálně určené pouze pro vykosťování.
  • DEBA speciální...
    Japonský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování.
  • SUJIHIKI plátkovací a...
    Dlouhé tenčí nože s nízkou čepelí jsou určeny k plátkování masa a filetování ryb.
  • YANAGIBA speciální...
    Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.
  • Nože na chléb a pečivo
    Zoubkované nože určené ke krájení chleba a pečiva.
  • Steakové a příborové nože
    Nože, které patří na jídelní stůl.
na stránku
Zobrazeno 1 – 15 z 243 položek
Zobrazeno 1 – 15 z 243 položek