Podkategorie
Santoku nůž s ostřím o délce 17,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Nůž šéfkuchaře s ostřím o délce 18,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Wasabi Black.
Nůž Nakiri na zeleninu s ostřím o délce 17,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Super Blue Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Luxusní steakový nůž s ostřím o délce 11,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Jednostranně broušený vykosťovací nůž Deba s ostřím o délce 16,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Wasabi Black.
Jednostranně broušený filetovací nůž Yanagiba s ostřím o délce 21,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 18 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože s jádrem z uhlíkové oceli Yasuki Blue 2 Steel a vnějším potažením měkčí nerezovou ocelí kvůli lepší houževnatosti a zajištění jednodušší údržby vůči korozi. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 10 cm ze série KAI Wasabi Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Nůž na chléb a pečivo s ostřím o délce 22 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Yasuki White 1 Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 30 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Ko-Bocho malý univerzální nůž s ostřím 105 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Santoku nůž s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.