Kategorie

Informace o produktech

Nabídka služeb

Tradiční japonské tvary ostří

Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

Nabídka nožů SANTOKU kliknutím zde.

VIDEO - použití nože SANTOKU:

_____________________________________________________________________________________

Japonský typ nože NAKIRI - tradiční nůž na zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

Nabídka nožů NAKIRI kliknutím zde.

VIDEO - použití nože NAKIRI:

_____________________________________________________________________________________

Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné  tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.

Nabídka nožů YANAGIBA kliknutím zde.

VIDEO - použití nože YANAGIBA:

_____________________________________________________________________________________

Japonský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování.

Nabídka nožů DEBA kliknutím zde.

VIDEO - použití nože DEBA:

 

Nabídku již brzy rozšíříme o další typy japonských ostří jako je GYUTO a SUJIHIKI.