Nože CHROMA podle použití

Informace o produktech

Nabídka služeb

Nože CHROMA podle použití
Seřazeno podle typu použití nože CHROMA.

Nože CHROMA podle použití Počet produktů: 51

Podkategorie

  • Malé univerzální nože...
    Univerzální nože menších rozměrů určené k vykrajování, loupání atd...
  • NAKIRI - jap.nože na...
    Japonský typ nože NAKIRI - tradiční nůž na zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
  • SANTOKU - japonské...
    Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
  • Šéfkuchařské nože CHROMA
    Šéfkuchařské nože jsou určené jak na zeleninu, tak na maso. Jsou větší, těžší a lépe sedí při krájení na špičce.
  • Vykosťovací nože CHROMA
    Nože určené k vykosťování masa.
  • DEBA - japonské...
    Japonský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování.
  • Filetovací a...
    Filetovací nože jsou specifické dlouhou pružnou čepelí pro snadné plátkování masa a ryb.
  • YANAGIBA -...
    Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.
  • Nože CHROMA na chléb a...
    Nože na chléb a pečivo mají vroubkovanou čepel.
  • Steakové nože CHROMA
    Příborové a steakové nože značky CHROMA.
na stránku
Zobrazeno 1 – 15 z 51 položek
Zobrazeno 1 – 15 z 51 položek