Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Wasabi Black.
Menší Kiritsuke nůž s ostřím 15 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer. Výroční 13. limitovaná série KAI o 5555 kusech s číslováním. Novinka na listopad 2023.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Damašková ocel s jádrem VG-10. Vyrobeno v Japonsku.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Revolution Black.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Velký šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 23,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Šéfkuchařský nůž s ostřím 20 cm z limitované série Engetsu k 20. výročí nožů řady Shun. Omezená sběratelská série o 1996 kusech.
Menší šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Wasabi Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 27 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Seki Magoroku SHOSO. (Pozor, nezaměnovat nůž čínského šéfkuchaře za sekáček.)
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Prášková ocel SPG-2. Vyrobeno v Japonsku.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Beyond. Rukojeť ze dřeva Hinoki a čepel uhlíkové oceli Aogami Super. Vyrobeno v Japonsku.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Classic.