Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Funayuki nůž s ostřím o délce 15 cm ze série CHROMA HAIKU Kurouchi. Jedná se o sérii nožů z uhlíkové oceli, která vyžaduje speciální péči. Funayuki nůž byl dříve využíván japonskými rybáři jako jediný univerzální nůž na palubě. Nejvíce se podobá tvaru menšího šéfkuchařského nože.
Santoku nůž s ostřím o délce 16,5 cm ze série CHROMA HAIKU Kurouchi. Jedná se o sérii nožů z uhlíkové oceli, která vyžaduje speciální péči.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série CHROMA HAIKU Kurouchi. Jedná se o sérii nožů z uhlíkové oceli, která vyžaduje speciální péči.
Nůž šéfkuchaře s ostřím o délce 21 cm ze série CHROMA HAIKU Kurouchi. Jedná se o sérii nožů z uhlíkové oceli, která vyžaduje speciální péči.
Koyanagi nůž s ostřím o délce 21 cm ze série CHROMA HAIKU Kurouchi. Jedná se o sérii nožů z uhlíkové oceli, která vyžaduje speciální péči. Koyanagi je nůž s tenkou čepelí vhodný pro plátkování a filetování.