Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Podkategorie
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Yasuki White 1 Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Vykosťvací nůž Deba s ostřím 165 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Ko-Bocho malý univerzální nůž s ostřím 105 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Usuba nůž na zeleninu s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Univerzální nůž s ostřím 15 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Univerzální nůž Funayuki s ostřím 155 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Bunka nůž s ostřím 19 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Santoku nůž s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Wasabi Black.
Univerzální nůž s ostřím 15 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 18 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože s jádrem z uhlíkové oceli Yasuki Blue 2 Steel a vnějším potažením měkčí nerezovou ocelí kvůli lepší houževnatosti a zajištění jednodušší údržby vůči korozi. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Jednostranně broušený filetovací nůž Yanagiba s ostřím o délce 21,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Menší Kiritsuke nůž s ostřím 15 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer. Výroční 13. limitovaná série KAI o 5555 kusech s číslováním. Novinka na listopad 2023.
Santoku nůž s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
- KAI Select 100 typ T škrabka na zeleninu- ostří 5 cm- rukojeť 9,2*4 cm
- KAI Select škrabka na šupiny- provedení: nerezová ocel- rukojeť 14 cm- celková délka 21 cm
Sada 5 nožů WASABI BLACK v tašce KAI se skládá z 10 cm malého nože 6710P, 15 cm univerzálního nože 6715U, 16,5 cm nože Santoku 6716S, 20 cm šéfkuchařského nože 6720C a 23 cm plátkovacího nože 6723L.
Luxusní steakový nůž s ostřím o délce 11,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Japonský nůž Nakiri na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 10 cm ze série KAI Wasabi Black.
Nůž na chléb a pečivo s ostřím o délce 23 cm ze série KAI Wasabi Black.
- KAI Select 100 typ I škrabka na zeleninu- ostří 5cm- rukojeť 11*2,6 cm
- taška KAI na kuchyňské nože- na 3 velké a 3 malé nože- s popruhem přes rameno- rozměry zavřené tašky: 45x16x7 cm- rozměry otevřené tašky: 45x43 cm
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.