Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Japonské nože do kuchyně

Výrobci

Informace o produktech

Nabídka služeb

Japonské nože do kuchyně
Kuchyňské nože z Japonska od několika vybraných výrobců. Japonský nůž je synonymem kvality a precizního zpracování. V podkategoriích jsou nože tříděny podle typu použití nebo podle sérií jednotlivých výrobců.

Japonské nože do kuchyně Počet produktů: 300

Podkategorie

  • KYUSAKICHI by YOSHIDA...
    KYUSAKICHI, to jsou kuchyňské nože z exkluzivního materiálu, nožířské oceli ZDP-189 o tvrdosti 67 HRC. Kompletně ruční výroba probíhá v továrně Yoshida Hamono, v japonské prefektuře Saga.
  • Kuchyňské nože CHROMA
  • Kuchyňské nože KAI
    Japonská firma KAI vyrábí řadu profesionálních kuchyňských nožů a jejím vrcholem jsou nože Shun vyrobené z damascenské oceli.
  • Kuchyňské nože MCUSTA...
    Japonské kuchyňské nože ZANMAI jsou vyráběny cělosvětově známým výrobcem kapesních nožů MCUSTA. ZANMAI je v japonštině výrazem pro luxus. A právě toto slovo je správným synonymem pro kuchyňské nože ZANMAI. Veškerá produkce této značky je soustředěna v japonském městě Seki, kde má nožířství historii již od poloviny 13.století.
  • Kuchyňské nože YOSHIMITSU
    Yoshimitsu Hamono je malou rodinou firmou z Nagasaki, kterou v současnosti vede pět bratrů. Historie sahá až do roku 1850, od kdy se ve výrobě vystřídala již desátá generace nožírů. V továrně jsou stále k vidění tradiční výrobní postupy a nože vyrábí zpravidla z uhlíkových ocelí. Mezi používanými oceli jsou nejčastěji zastoupeny Shirogami (White steel), Aogami (Blue steel) a Tamahagane.
  • SAKAI TAKAYUKI
    Aoki Hamono seisakusho Co. vyrábí pod obchodní značkou SAKAI TAKAYUKI kuchyňské nože již od roku 1946. Tradiční výroba je soustředěna v nožířské oblasti Sakai, prefektuře Ósaka. Výrobce vyniká perfektní kvalitou použitých materiálů a precizním ručním zpracováním svých výrobků.
  • Nože podle typu použití
    Japonské kuchařské nože seřazeny do kategorií podle typu použití.
  • Nože z uhlíkové oceli
    Tradiční japonské kuchyňské nože vyrobené z uhlíkové oceli. Upozorňujeme, že čepel z uhlíkové oceli vyžaduje speciální péči (náchylná na korozi).
na stránku
Zobrazeno 1 – 30 z 300 položek
Zobrazeno 1 – 30 z 300 položek