Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
- extra jemný japonský brusný kámen- ideální na řezbářské nástroje, nůžky, nože a želízka hoblíků- zrnitost F1200 (JIS 4000)- šířka 40 mm- průměr 200 mm- kompatibilní s bruskou Tormek T-3, T-4, 1200
Přírodní brusný kámen o velikosti 200x80x30 mm Rozsutec RZS-2007.
Brusný kámen o zrnu 360/600 na nože z kuchyně i outdooru. Diamant zajistí rychlé broušení oproti klasickým kamenům. Dodáváno s protiskluzovým podstavcem.
Pár jemných keramických brousků pro systém KMFS RIVAL. Ideální pro finální úpravu ostří po dobroušení na diamantových brouskách zrnitosti 1000.
Extra hrubý kámen k základnímu přebroušení poničeného ostří.
Malé odstřihovací nůžky o celkové délce 105 mm japonského výrobce Clover. Tyto tradiční japonské nůžky najdou uplatnění například v kuchyni, na zahradě nebo u švadleny.
- japonský brusný kámen King o střední hrubosti- určený k přeostření ztupených nástrojů- rozměr kamene 200 x 63 x 30 mm- zrnitost JIS: 800
Japonský brusný kámen MCUSTA ZANMAI o kombinované zrnitosti 1000 a 6000. Mezi všemi brusnými kameny vyniká velkou brusnou plochou (205x75 mm) a je tedy vhodný na broušení i těch největších kuchyňských nožů. Výška 35 mm zajišťuje dlouhou životnost kamene.- zrnitost JIS: 1000/6000
Tradiční zavírací pracovní nůž Higonokami velikost L s rukojetí 120 mm. Tradiční čepel z uhlíkové oceli Aogami a mosazná rukojeť. Vyrobeno v Japonsku.
- KAI typ 003, velikost M- délka 8,5 cm- šířka čelistí 12 mm- celokovové kleštičky na nehty- stylové provedení a japonská kvalita
Multi základnu MB-100 využijete v případě, že budete brousit na boku diamantového kotouče Tormek.
- japonský kámen King jemné hrubosti- určený k obtahování ostří po předešlém broušení- na rozdíl od hrubých kamenů neskladovat ve vodě (kámen stačí namočit těsně před použitím)- kámen je nalepen na podstavci- zrnitost JIS: 4000
Santoku nůž standardní velikosti s ostřím o délce 18cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
NANIWA zvýhodněný set 3 brusných kamenů Gouken. Obsahem tvarované kameny o zrnitostech 220, 1000 a 3000. Vhodné na jap. zahradnické nůžky, řezbářské nástroje...
Diamantová pasta BADAK na lapování o zrnitosti 3000 (velikost zrna 3.5 µm). Pasta je na olejové bázi. Balení 5 g.
Houbařský nůž OPINEL s čepelí ze švédské nerezové oceli. Lakovaná rukojeť je vyrobena z bukového dřeva a na konci je osazena štětcem z kančích štětin. Nůž má bezpečnostní pojistku Virobloc. Dodáváno s pouzdrem OPINEL v dřevěné kazetě.
Kámen o střední zrnitosti k přebroušení zachovalého ostří.
Prodloužená vodící hrazda s mikro adjustací kompatibilní ke všem bruskám TORMEK. Vhodná na broušení extra dlouhých a vysokých čepelí nožů a sekáčků.
Po více než 40 letech zkušeností v oblasti broušení vyvinul švédský výrobce TORMEK novou diamantovou brusku na kuchyňské nože. Bruska T-2 je navržena tak, aby splňovala profesionální požadavky pro efektivní broušení a jednoduchost použití rovnou v kuchyni.
- KAI Select 100 typ I škrabka na zeleninu- ostří 5cm- rukojeť 11*2,6 cm
- základní brusný kotouč dodávaný s bruskou T-3, T-4, 1200- šířka 40 mm- průměr 200 mm- kompatibilní s bruskou Tormek T-3, T-4
Kámen k jemnějšímu přebroušení již broušeného ostří.
NANIWA zvýhodněný set brusných kamenů na broušení nožů pro ty, co to myslí opravdu vážně. Obsahuje kameny Super Stone S2 o zrnitostech 400, 1000 a 3000.
Nůž univerzální s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Shun Classic.
Krejčovské nůžky o celkové délce 210 mm ze série N5000 japonského výrobce KAI.
Klasické čtyřboké struhadlo s funkcí strouhání na ultra hrubé nebo jemné, na plátkování a na tenké proužky. Ostří z chirurgické nerezové oceli vyrobené patentovanou technologií. Možnost rozebrání pro jednoduchou údržbu.
Malé krejčovské nůžky o celkové délce 165 mm ze série N5000 japonského výrobce KAI.
Kapesní nůž s čepelí o délce 9 cm z uhlíkové oceli a rukojetí z amerického ořechu.