Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. viac informácií |
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia |
Prijať zvolené cookies |
Žiadne produkty
Ceny s DPH
Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
VIDEO - použití nože SANTOKU:
Japonský typ nože NAKIRI - tradiční nůž na zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
VIDEO - použití nože NAKIRI:
Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.
VIDEO - použití nože YANAGIBA:
Japonský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování.
VIDEO - použití nože DEBA:
Nabídku již brzy rozšíříme o další typy japonských ostří jako je GYUTO a SUJIHIKI.