Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Kategórie

Výrobcovia

Informace o produktech

Nabídka služeb

Typy ostří japonských nožů

SANTOKU

Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

Nabídka nožů SANTOKU zde.

VIDEO - použití nože SANTOKU:

NAKIRI

Japonský typ nože NAKIRI - tradiční nůž na zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

Nabídka nožů NAKIRI zde.

VIDEO - použití nože NAKIRI:

YANAGIBA

Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné  tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.

Nabídka nožů YANAGIBA zde.

VIDEO - použití nože YANAGIBA:

DEBA

Japonský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování.

Nabídka nožů DEBA zde.

VIDEO - použití nože DEBA:

Nabídku již brzy rozšíříme o další typy japonských ostří jako je GYUTO a SUJIHIKI.