Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. viac informácií |
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia |
Prijať zvolené cookies |
Žiadne produkty
Ceny s DPH
Podkategórie
Bunka nůž s ostřím 19 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Vykosťovací nůž zahnutý s ostřím 16 cm, tupou špičkou, pružnosti stiff, série Frosts, švédská nerezová ocel, protiskluzová rukojeť RMH. Vyrobeno ve Švédsku.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 10 cm ze série KAI Wasabi Black.
Nůž na chléb a pečivo s ostřím o délce 23 cm ze série KAI Wasabi Black.
Sada 3 nožů WASABI BLACK 67S-300 se skládá z 10 cm malého nože 6710P, 15 cm univerzálního nože 6715U a 20 cm šéfkuchařského nože 6720C.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Santoku nůž s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Flexibilní filetovací nůž s ostřím o délce 19 cm z tradiční série Morakniv Classic 1891. Švédská nerezová ocel, červená březová rukojeť. Vyrobeno ve Švédsku.
Vykosťovací nůž zahnutý s ostřím 13 cm, tupou špičkou, pružnosti flex, série Frosts, švédská nerezová ocel, protiskluzová rukojeť RMH. Vyrobeno ve Švédsku.
Japonský nůž Nakiri na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Santoku nůž na zeleninu s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Univerzální nůž s ostřím o délce 11 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Santoku nůž na zeleninu s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Damašková ocel s jádrem VG-10. Vyrobeno v Japonsku.
Plátkovací nůž s ostřím 30 cm, série Frosts, švédská nerezová ocel 58 HRC, protiskluzová rukojeť Progrip. Vyrobeno ve Švédsku firmou Morakniv.
Vykosťovací nůž zahnutý s ostřím 16 cm, pružnosti extra flex, série Frosts, švédská nerezová ocel, protiskluzová rukojeť RMH. Vyrobeno ve Švédsku.
Jednostranně broušený filetovací nůž Yanagiba japonského typu s ostřím o délce 24 cm ze série KAI Wasabi Black. Pouze pro praváky!
Sada 5 nožů WASABI BLACK v tašce KAI se skládá z 10 cm malého nože 6710P, 15 cm univerzálního nože 6715U, 16,5 cm nože Santoku 6716S, 20 cm šéfkuchařského nože 6720C a 23 cm plátkovacího nože 6723L.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 9 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Santoku nůž na zeleninu s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Revolution Black.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 8,5 cm z tradiční série Morakniv Classic 1891. Švédská nerezová ocel, červená březová rukojeť. Vyrobeno ve Švédsku.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Wasabi Black.