Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Wasabi Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Damašková ocel s jádrem VG-10. Vyrobeno v Japonsku.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Ultimate Aranami.
Šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 20 cm ze série CHROMA type 301 s designem od F.A. Porsche.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Prášková ocel SPG-2. Vyrobeno v Japonsku.
Menší šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Velký šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 23,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 27 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Revolution Black.
Šéfkuchařský nůž Kiritsuke s ostřím o délce 23 cm ze série ZANMAI Revolution Black.
Funayuki nůž s ostřím o délce 15 cm ze série CHROMA Ryoma Sakamoto. Jedná se o sérii nožů z uhlíkové oceli, která vyžaduje speciální péči. Funayuki nůž byl dříve využíván japonskými rybáři jako jediný univerzální nůž na palubě. Nejvíce se podobá tvaru menšího šéfkuchařského nože.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Nůž šéfkuchařský - modrý, 20 cm ostří
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Classic.