Podkategórie
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Wasabi Black.
Jednostranně broušený filetovací nůž Yanagiba s ostřím o délce 21,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Yasuki White 1 Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Super Blue Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 18 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože s jádrem z uhlíkové oceli Yasuki Blue 2 Steel a vnějším potažením měkčí nerezovou ocelí kvůli lepší houževnatosti a zajištění jednodušší údržby vůči korozi. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Santoku nůž s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Ko-Bocho malý univerzální nůž s ostřím 105 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 10 cm ze série KAI Wasabi Black.
Santoku nůž s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 30 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Usuba nůž na zeleninu s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Wasabi Black.
Santoku nůž s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Bunka nůž s ostřím 19 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 21 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Univerzální nůž Funayuki s ostřím 155 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Kiritsuke nůž menší velikosti s ostřím 15 cm z limitované edice. Vyrobeno pouze 600 kusů. Každý nůž je očíslován. Nefritová rukojeť z Pakka dřeva.
Nůž univerzální s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 9 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Luxusní steakový nůž s ostřím o délce 11,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 20 cm ze série CHROMA type 301 s designem od F.A. Porsche.
Kiritsuke nůž menší velikosti s ostřím 15 cm ze série KAI Shun Classic WHITE. Limitované edice o 5555 kusech. Každý nůž je očíslován.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Prášková ocel SPG-2. Vyrobeno v Japonsku.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 24 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.