Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Kategórie

Výrobcovia

Informace o produktech

Nabídka služeb

Značky Počet značiek: 37

na stranu
Zobraziť 1 - 30 z 37 položiek
  • Bester IMANISHI

    Brusné kameny Bester jsou vyráběny v továrně IMANISHI. Sídlem této firmy je japonské město chrámů - Kyoto. Brusné kameny Bester jsou pověstné rychlým odběrem broušeného materiálu. Používají se na broušení pod vodou.

  • Böker

    Heinr. Böker Baumwerk GmbH je německý výrobce nožů a holících břitev. Sídlí v Solingenu, v Severním Porýní-Vestfálsku. Společnost byla založena Heinrichem Bökerem a Hermannem Heuserem roku 1869. Rodina Bökerů však již od 17. století působila v sousedním městě Remscheid, kde vlastnila fabriku produkující ruční nástroje, ve které se od roku 1829 vyráběly šavle. V dnešní době společnost vyrábí ve více zemích a produkty tak dělí do čtyř kategorií. Pod kategorií "Böker Manufaktur Solingen" nabízí firma ručně vyráběné klasické holící břitvy a nože přímo z města Solingen.

  • CHROMA

    CHROMA CUTLERY je výrobcem profesionálních kuchyňských nožů a souvisejících doplňků s distribucí po celém světě. Společnost CHROMA má v nabídce několik naprosto rozdílných sérií nožů. Každá řada byla pečlivě vyrobena zkušenými řemeslníky a navržena proslulými designéry jako je F.A. Porsche, Georg Draser nebo Sebastian Conran.

  • DEEJO

    DEEJO vznikl jako touha oživit potěšení mít nůž ve své kapse, když ho potřebujete. ,,Chtěli jsme to jednoduché, lehké - ultra-lehké - bez kompromisů na velikosti, takže každý by si měl užít to, co je skutečně důležité: perfektní říz kdekoliv a kdykoliv. DEEJO jsou tu pro všechny, pro každou náladu a vkus, pro něj a pro ni."

  • DICK

    V roce 1778 byla v Esslingenu založena firma Friedr.Dick. O více než 230 let později zůstává podnik stále rodinnou firmou. Friedr.Dick je jediný výrobce s kompletním výrobním programem nožů, ocílek, pomůcek pro kuchaře a řezníky, řeznických strojů a brusek na světě. Dlouhá tradice, výrobní zkušenost a vysoká kvalita dělají z výrobků Friedr.Dick hlavní světovou značku všech kuchařů – jak amatérských, tak profesionálních.

  • Dino-Lite

    Společnost Dino Lite se již od roku 2000 zabývá digitalizací mikroskopů a jejich produkty si našli cestu do mnoha odvětví, přes školství po forenzní vědy. Tyto mikroskopy se vyznačují lehkou konstrukcí a jednoduchostí ovládání.

  • Flexcut Tool

    Flexcut byl založen v roce 1986 jako řezbařská škola s prodejnou. O čtyři roky později se rozjela výroba vlastního řezbářského nářadí. Díky mnoha inovacím tradičního nářadí se firma Flexcut během chvíle proslavila po celém světě.

  • Giesen & Forsthoff - Timor

    Firma Giesen & Forsthoff je tradičním výrobcem profesionálních nástrojů pro holiče a kadeřníky. Rodinný podnik založený roku 1920 v německém městě Solingen dodnes vyrábí produkty nejvyšší kvality ve své původní továrně. Společnost neustále zaškoluje nové specialisty tak, aby se léty získané znalosti předávaly dalším generacím. Jejich břitvy a holicí strojky jsou celosvětově rozšířené pod registrovanou ochrannou známkou TIMOR.

  • HASEGAWA

    Japonská společnost Hasegawa byla založena roku 1955 a její specializací byly především lyže. Od roku 1992 vyrábí také kuchyňské krájecí desky a další pomůcky. Jejich speciální krájecí prkénka s dřevěným jádrem získaly rychle v Japonsku popularitu jak v profesionální, tak domácí kuchyni. Prkénka se vyznačují nízkou váhou, bytelnou konstrukcí a především speciálním povrchem, který je více šetrný k ostří nože.

  • HIDEHISA

    S nástroji prémiové kvality mistr kovář Hidehisa vzdává hold kráse přírody. Vzal na sebe úkol vytvořit nádherné nástroje, kde každý kus je malým uměleckým dílem a přitom je plně funkční. Nástroje jsou vyrobeny z YCS3 oceli, všechny spoje jsou ručně leštěné a ručně upravované. Hidehisa zachovává tradiční postupy kování a broušení, které jsou nezbytné k výrobě vysoce kvalitních nástrojů. Kde je to možné, používá však nejmodernějších technologií v podobě CNC strojů a robotů. Ručně kované nástroje HIDEHISA jsou vyráběny ve měste Sanjo (provincie Niigata, Japonsko) dobře zavedenou společností s výbornou reputací a kvalitou výrobků.

  • Higonokami

    Historie nožů Higonokami sahá až do konce 19.století do města Miki City v Japonsku. V této době se zde nože vyráběly výhradně ručně. Ocel byla vkládána do železné hrany a následně ukována do požadovaného tvaru. Pouzdra se vyráběla z mosazi nebo černě barveného kusu železa. Nože byly bohatě zdobeny portréty, květinami, zvířaty nebo krajinou. V roce 1894 společnostpředstavila zcela nový skládací kapesní nůž pod názvem „Higonokami Knife“, ten zaznamenal obrovský úspěch, a to dokonce i mezi císařským dvorem. V roce 1899 byl založen svaz nožířů „Higonokami Knife Union“, který měl v době největší slávy až 40 členských společností. Od roku 1910 byla zaregistrována ochranná známka nožů Higonokami a ty se tak staly nedílnou součástí tradičního nožířství v Japonsku.

  • KAI

    Firma KAI vyrábí řadu profesionálních kuchyňských nožů a jejím vrcholem jsou nože Shun vyrobené z damascenské oceli. KAI je synonymem kvality a preciznosti, dýchající na Vás přímo z Japonska.

  • KYUSAKICHI

    Tradiční japonský výrobce YOSHIDA HAMONO sídlí v Taku-city (prefektura Saga) již od roku 1946. Malá továrna o 40 zaměstnancích se specializuje na ruční výrobu kuchyňských nožů. Jejich vrcholnými produkty jsou nože z extra tvrdé nožířské oceli ZDP-189 od japonské ocelárny Hitachi Metals.

  • MATSUNAGA Stone

    MATSUNAGA Stone je nejznámější a nejstarší výrobce japonských brusných kamenů. Firma se nachází ve městě Osaka. Jeho nejrozšířenějšími značkami jsou kameny KING a Sun Tiger.

  • MCUSTA ZANMAI

    Japonské kuchyňské nože ZANMAI jsou vyráběny cělosvětově známým výrobcem kapesních nožů MCUSTA. ZANMAI je v japonštině výrazem pro luxus. A právě toto slovo je správným synonymem pro kuchyňské nože ZANMAI. Veškerá produkce této značky je soustředěna v japonském městě Seki, kde má nožířství historii již od poloviny 13.století.

  • Microplane

    Americká značka Microplane má dlouholetou tradici v oboru truhlářství se svými kvalitními rašplemi. Velký zlom přišel v roce 1994. Staré struhadlo kanadské hospodyně dosloužilo během přípravy pomerančového dortu a tak sáhla po truhlářské rašpli z manželovy dílny. Pomerančová kůra se v mžiku proměnila v jemné a dokonalé proužky. A tak byly položeny základy budoucího úspěchu značky Microplane i v kuchyni. Ten na sebe nenechal dlouho čekat – za pět let psal o rostoucí oblibě struhadel mezi předními šéfkuchaři deník The New York Times. Za další tři roky vznikla řada struhadel Microplane, určená do profesionálních kuchyní.

  • NANIWA

    Naniwa je jedním z nejznámějších výrobců špičkových brusných kamenů v Japonsku. Zkušenosti v oblasti broušení sbírá tato firma z Osaky již více než 70 let. Kdo hledá skutečnou japonskou kvalitu, sáhne po kamenech Naniwa. Brusné kameny Naniwa mají relativně pevnou vazbu. Kameny díky tomu zůstávají dlouho rovné a přitom nabízejí výborný odběr broušeného materiálu.

  • Old Bear by Antonini

    Italská firma Antonini se již po tři generace zabývá ruční výrobou nožů. V nabídce naleznete nože od obyčejných kapesních až po záchranářské speciály, které mají ve výzbroji profesionální hasiči a záchranáři. Kompletní výroba probíhá na severu Itálie v oblasti Maniago, která je již od středověku vyhlášena produkcí kvalitních řezných nástrojů.

  • OPINEL

    První nůž OPINEL byl vyroben již v roce 1890. Postupem času se tato značka stala kultem díky svým zavíracím kapesním nožům. Tyto nože proslavily francouzského výrobce svou mimořádnou kvalitou a jednoduchým osobitým designem. V současné době se nože OPINEL prodávají po celém světě rychlostí 360 nožů za hodinu.

  • PEAK

    PEAK Optics je Japonská společnost zabývající se výrobou a prodejem optických zařízení jako jsou příložní lupy, mikroskopy vč. digitálních a endoskopy. Jejich výrobky se vyznačují kvalitní konstrukcí a perfektním zpracováním.

  • Rozsutec

    Kámen Rozsutec je těžen a následně zpracováván rodinnou firmou na Slovensku v pohoří Malá Fatra již několik desetiletí. Rozsutec je přírodní brusný kámen o velmi jemné zrnitosti (ekvivalent k syntetickým kamenům cca 6000-8000). Díky tomu docílíte na svém ostří zrcadlového efektu.

  • SAKAI TAKAYUKI

    Aoki Hamono seisakusho Co. vyrábí pod obchodní značkou SAKAI TAKAYUKI kuchyňské nože již od roku 1946. Tradiční výroba je soustředěna v nožířské oblasti Sakai, prefektuře Ósaka. Výrobce vyniká perfektní kvalitou použitých materiálů a precizním ručním zpracováním svých výrobků.

  • Shigeki Tanaka

Zobraziť 1 - 30 z 37 položiek