Podkategórie
Jednostranně broušený filetovací nůž Yanagiba s ostřím o délce 21,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Yasuki White 1 Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 16,5 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože z uhlíkové oceli Super Blue Steel, která vyžaduje speciální péči. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Santoku nůž s ostřím o délce cca 18 cm japonského výrobce Yoshimitsu Hamono. Jedná se o nože s jádrem z uhlíkové oceli Yasuki Blue 2 Steel a vnějším potažením měkčí nerezovou ocelí kvůli lepší houževnatosti a zajištění jednodušší údržby vůči korozi. Tradiční ruční výroba z Japonska.
Gyuto nůž šéfkuchaře s ostřím 21 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Santoku nůž s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Damascus. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Usuba nůž na zeleninu s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Ko-Bocho malý univerzální nůž s ostřím 105 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Santoku nůž s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
- KAI Select 100 typ T škrabka na zeleninu- ostří 5 cm- rukojeť 9,2*4 cm
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 30 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
- Taška na kuchyňské nože KAI SHUN- na 3 velké a 2 malé nože- rozměry zavřené tašky: 45x16x7 cm- rozměry otevřené tašky: 45x43 cm
Odolné magnetické pouzdro na nože KAI. Velikost M je určena pro čepele o maximální délce 24 cm a výšky do 6 cm. V polyesterové tkanině jsou všity 3 páry silných neodymových magnetů.
Santoku nůž s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Bunka nůž s ostřím 19 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 21 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Univerzální nůž Funayuki s ostřím 155 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Kiritsuke nůž menší velikosti s ostřím 15 cm z limitované edice. Vyrobeno pouze 600 kusů. Každý nůž je očíslován. Nefritová rukojeť z Pakka dřeva.
Japonský nůž Nakiri na zeleninu s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Wasabi Black.
- speciální pinzeta na odstraňovaní rybích kostí- provedení z broušené nerezové oceli- ergonomický tvar
- KAI Select 100 typ I škrabka na zeleninu- ostří 5cm- rukojeť 11*2,6 cm
- KAI Select škrabka na šupiny- provedení: nerezová ocel- rukojeť 14 cm- celková délka 21 cm
Nůž univerzální s ostřím o délce 16,5 cm ze série KAI Shun Premier Tim Mälzer.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 9 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Sujihiki nůž plátkovací s ostřím o délce 27 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Luxusní steakový nůž s ostřím o délce 11,5 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Odolné magnetické pouzdro na nože KAI. Velikost S je určena pro čepele o maximální délce 18 cm a výšky do 4,8 cm. V polyesterové tkanině jsou všity 3 páry silných neodymových magnetů.
Šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 20 cm ze série CHROMA type 301 s designem od F.A. Porsche.