Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Japonské nože do kuchyne

Výrobcovia

Informace o produktech

Nabídka služeb

Japonské nože do kuchyne
Kuchynské nože z Japonska od niekoľkých vybraných výrobcov. Japonský nôž je synonymom kvality a predcízneho zpracovania. V podkategóriach sú nože triedené podľa typu použitia alebo podľa sérií jednotlivých výrobcov.

Japonské nože do kuchyne 313 produkty

Podkategórie

  • KYUSAKICHI by YOSHIDA...
    KYUSAKICHI, to jsou kuchyňské nože z exkluzivního materiálu, nožířské oceli ZDP-189 o tvrdosti 67 HRC. Kompletně ruční výroba probíhá v továrně Yoshida Hamono, v japonské prefektuře Saga.
  • Kuchyňské nože CHROMA
  • Kuchynské nože KAI
    Japonská firma KAI vyrába radu profesionálnych kuchynských nožov a jej vrcholom sú nože Shun vyrobené z damascenskej ocele.
  • Kuchynské nože MCUSTA...
    Japonské kuchynské nože ZANMAI sú vyrábané celosvetovo známým výrobcom vreckových nožov MCUSTA. ZANMAI je v japončine výrazom pre luxus. A práve toto slovo je správnym synonymom pre kuchynské nože ZANMAI. Celá produkcia tejto značky je sústredená v japonskom meste Seki, kde má výroba nožov históriu už od polovice 13.storočia.
  • Kuchyňské nože YOSHIMITSU
    Yoshimitsu Hamono je malou rodinou firmou z Nagasaki, kterou v současnosti vede pět bratrů. Historie sahá až do roku 1850, od kdy se ve výrobě vystřídala již desátá generace nožírů. V továrně jsou stále k vidění tradiční výrobní postupy a nože vyrábí zpravidla z uhlíkových ocelí. Mezi používanými oceli jsou nejčastěji zastoupeny Shirogami (White steel), Aogami (Blue steel) a Tamahagane.
  • SAKAI TAKAYUKI
    Aoki Hamono seisakusho Co. vyrábí pod obchodní značkou SAKAI TAKAYUKI kuchyňské nože již od roku 1946. Tradiční výroba je soustředěna v nožířské oblasti Sakai, prefektuře Ósaka. Výrobce vyniká perfektní kvalitou použitých materiálů a precizním ručním zpracováním svých výrobků.
  • Nože podľa typu použitia
    Japonské kuchárske nože zoradené do kategorií podľa typu použitia.
  • Nože z uhlíkové oceli
    Tradiční japonské kuchyňské nože vyrobené z uhlíkové oceli. Upozorňujeme, že čepel z uhlíkové oceli vyžaduje speciální péči (náchylná na korozi).
na stranu
Zobraziť 1 - 30 z 313 položiek
Zobraziť 1 - 30 z 313 položiek