Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Podkategorie
Jednostranně broušený filetovací nůž Yanagiba s ostřím o délce 21,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Nůž čínského šéfkuchaře s ostřím 18 cm ze série ZANMAI Betsu Atsurae. Damašková ocel s jádrem VG-10. Vyrobeno v Japonsku.
- KAI Select škrabka na šupiny- provedení: nerezová ocel- rukojeť 14 cm- celková délka 21 cm
Nakiri nůž na zeleninu s ostřím o délce 16 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Sujihiki nůž plátkovací s ostřím o délce 27 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Hammered.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Odolné magnetické pouzdro na nože KAI. Velikost M je určena pro čepele o maximální délce 24 cm. V polyesterové tkanině jsou všity 3 páry silných neodymových magnetů.
Jednostranně broušený vykosťovací nůž Deba s ostřím o délce 16,5 cm ze série CHROMA HAIKU Home.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Revolution Black.
Santoku nůž s ostřím 18 cm z extra tvrdé oceli ZDP-189 (67 HRC) série KYUSAKICHI Black. Ruční výroba YOSHIDA HAMONO, Saga, Japonsko.
Jednostranný filetovací nůž Yanagiba s ostřím z oceli Shirogami 3 o délce 27 cm ze série KASUMI výrobce Sakai Takayuki. Vyrobeno v Japonsku.
Univerzální nůž Funayuki s ostřím 155 mm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku.
Menší šéfkuchařský nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Wasabi Black.
- speciální pinzeta na odstraňovaní rybích kostí- provedení z broušené nerezové oceli- ergonomický tvar
Santoku nůž standardní velikosti s ostřím o délce 18 cm ze série KAI Shun Classic.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 10 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
Univerzální nůž s ostřím o délce 15 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
Santoku nůž s ostřím o délce 17 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
Šéfkuchařský nůž standardní velikosti s ostřím o délce 20 cm ze série KAI Seki Magoroku REDWOOD.
SHUN TIM MÄLZER sada 2 nožů obsahuje TDM-1701 (univerzální, ostří 16,5 cm) a TDM-1702 (Santoku, ostří 18 cm). Dodáváno ve stylové dřevěné kazetě.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Sujihiki nůž plátkovací s ostřím o délce 24 cm ze série ZANMAI Modern Molybdenum.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Pro Damascus Flame.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Corian.
Malý univerzální nůž s ostřím o délce 9 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Šéfkuchařský nůž Gyuto s ostřím o délce 21 cm ze série ZANMAI Supreme Ripple.
Santoku nůž s ostřím o délce 18 cm ze série ZANMAI Classic Damascus Black.